Хидроизолация на покриви

ЗА НАС ЩЕ БЪДЕ ЧЕСТ ДА РАБОТИМ ЗА ВАС!  

Фирма "Христони" ЕООД е българска фирма специализирана в доставка и монтаж на хидроизолационна мембарна. Фирмата е официален представител на "Дженерал мембран" Италия. Избирайки нас правите инвестиция в светлото бъдеще и ще може да разчитате на качествени материали на световен производител, а именно "Дженерал мембран" Италия. Ремонтираме покриви на панелни блокове, покриви на кооперации, институции, търговски обекти и всички видове сгради. Грижим се за отстраняването на течове от покрива, предоставяме хидроизолационна мембрана на световно ниво по качество, правим частични ремонти и предоставяме всички видове услуги съпътстващи ремонта на покрива.

Допълнителни услуги:

- УЛЕЙ ЗА ИЗХВЪРЛЯНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

Изхвърлянето на филц-чакъл от Вашия покрив също е наша грижа. Фирма „Христони” ЕООД притежава специален улей за безпрахово изхвърляне на строителни отпадъци. Предлагаме комплексна цена за изхвърляне на чакъл-филц от покриви и извозване до лицензирано сметище с платени такси смет. Също така ако желаете сами да си изхвърляте отпадъците, ние може да Ви дадем под наем сметоотвод за строителни отпадъци. Осигуряваме монтаж и демонтаж на сметоодвода и доставка до желаното от Вас място. Всичко това може да го получите на конкурентни цени.

 

 

- КЪРТИ, ЧИСТИ И ИЗВОЗВА

При нужда от къртене – ние сме на Ваше разположение. Ще изкъртим за Вас това, което желаете, ще почистим  и ще извозим ненужното до лицензирано сметище с платени такси смет. Единственото, което трабва да направите Вие е да го пожелаете. Всичко друга е наш ангажимент.

 

ЗА НАС ЩЕ БЪДЕ ЧЕСТ ДА РАБОТИМ ЗА ВАС!  

 

 

Огледите и консултацийте в гр. София са безплатни. 

Пишете ни или ни се обадете, оставете ни съобщение и ние ще се свържем с Вас.
Индивидуален подход към всеки един клиент, съобразен с неговите желания и възможности.

тел. 0700 18 009