Услуги

Фирма „Христони” ЕООД , гр. София е фирма регистрирана в Агенцията по вписванията.  Нашата фирма работи на българския пазар вече 21 години. Основната ни дейност е полагане на хидроизолационни покрития(хидроизолация на покриви). Също така ние правим доставка на хидроизолационни материали на водещи производители в бранша. Фирма "Христони" ЕООД е официален представител на "Дженерал мембран" Италия.

 

През дългите години работа сме натрупали голям практически опит. Въпреки това ние следим новостите в бранша, усъвършенстваме се и се развиваме. Всичко това правим, защото знаем, че за да сме на пазара, трябва да сме в крак с новите тенденции в полагането на хидроизолационни покрития.

 

 

Фирма „Христони” ЕООД работи само със сертифицирани материали на водещи производители в бранша на хидроизолации на покриви. Наш основен партньор е италианския производител „Дженерал мембран” Италия. Може да предложим материали и от други производители и вносители на хидроизолационни мембрани, както български, така и чужди. За нас е важно качеството на предлагания материал  да съответства на Вашите нужди. Фирма „Христони”  ЕООД работи с материали директно от производителите и вносителите, което не оскъпява цената на използвания материал.

 

Ние от фирма „Христони” ЕООД се стремим винаги да работим така, че след нашата работа клиентите ни да са доволни и без течове, без мухъл и влага. Ще направим безплатен оглед на Вашия покрив, тераса, входна козирка, бани, основи, гаражи и всичко друго, което се нуждае от хидроизолация.