Топлоизолация на сгради

Саниране на сгради и апартаменти София

Фирма "Христони" ЕООД предлага на свойте клиенти полагане на топлоизолация и саниране на сгради. Топлоизолацията на сградата понижава топлинните загуби на помещенията, като подобрява уюта и комфорта им. Топлоизолацията поставена качествено понижава с до 30 % разноските за отопление на жилището през зимата. Инвестирайки в топлинно изолиране еднократно, Вие ще започнете да пестите от отопление и парите,които заплащате за топлоизолацията, ще се възвърнат в годините, като спестите от цената за отопление. За да се определи точно цената на топлоизоалцията трябва да се направи оглед. Нашата фирма предлага безплатни огледи и консултации. Нашите цени са атрактивни и са съобразени с предложените материали. Градушката преди няколко месеца нанесе много щети на сгради. Ние Ви предлагаме да си решите проблема, като се доверите на нашите специалисти да решат тези проблеми. Ние ще поправим щетите и ще отстраним проблемите.

Извършваме топлоизолационно саниране на сгради  на трудно достъпни места с алпинисти. Когато имате проблем с фасадата на сградата Ви може да ни се обадите и ние ще решим Вашия проблем. Високо качествени материали и ниски цени.

Фирма "Христони" ЕООД предлага на своите клиенти топлоизолация на сгради. Ниски цени и високо качество. Отстъпки при саниране на цели сгради. Използването на качествени материали е наше основно задължение. Предлагаме на своите клиенти възможност да се възползват от нашите атрактивни цени при топло изолиране на апартаменти и сгради. Нашите алпинисти ще Ви спестят допълнителни топлинни разходи. За да намалите разходите за отопление - обадете ни се и ние ще се погрижим да имате добра топло изолация на Вашия дом.  Ако градушката е наранила Вашата фасада - обадете ни се и ние ще я възстановим.

ЗА НАС ЩЕ БЪДЕ ЧЕСТ ДА РАБОТИМ ЗА ВАС!  

Предлагаме на всички, които имат нужда от професионална помощ допълнителни услуги:

- шпакловка на входове;

- бояджийски услуги на входове;

- боядисване на входове ;

- кърти, чисти и извозва.

 

ВИНАГИ ВИСОКО КАЧЕСТВО! ВИНАГИ ДОБРИ ЦЕНИ! ВИНАГИ КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ!

ЗА НАС Е ЧЕСТ ДА БЪДЕТЕ НАШИ КЛИЕНТИ!

тел.: 0700 18 009

Огледите и консултациите в гр. София са безплатни